Wist je dat je op Mauritius kan zwemmen met dolfijnen?

Mauritius; een geweldig tropisch eiland met prachtige witte stranden en een gevarieerd landschap. Bovendien is het de place to be als je wilt gaan duiken of snorkelen én je kunt hier met dolfijnen zwemmen; boek dus snel jouw Mauritius vakantie!

Zwemmen met dolfijnen

 

Altijd al eens willen zwemmen met wilde dolfijnen? In Mauritius kan dat dus! Er zwemmen hier namelijk o.a. langsnuitdolfijnen en tuimelaars en die komen redelijk dichtbij de kust. Aan de westkust van Mauritius zijn diverse excursies te regelen. Je gaat dan op een boot op zoek naar dolfijnen (en zelfs ook walvissen) en als de boot vlakbij de dolfijnen is, kun je een stuk met hen mee zwemmen!

Beste periode

Het is ongeveer 12 uur vliegen naar Mauritius en als je daar eenmaal bent, dan wil je natuurlijk niet te horen krijgen dat er in die periode bijna geen dolfijnen zijn. Bereid je dus goed voor. In principe kun je het hele jaar door wel dolfijnen spotten, maar tijdens de regenperiode in januari, februari en maart is de kans wat kleiner. In de zomer is de kans op walvissen een stuk groter.

 

Op naar Mauritius!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *