Je huis inrichten met als thema dieren

De zomer komt er weer aan. Dat betekent zon, zee en naar buiten én lichte kleuren. Kortom: een frisse wind. We gaan het in dit blog hebben over woninginrichting met als thema dieren. Misschien niet het eerste wat in je opkomt bij het inrichten van je huis maar het geeft een leuke twist aan je inrichting.

Als we de trendwatchers mogen geloven is 2016 een goed jaar voor liefhebbers van lichte kleuren. Poeder- en huidskleuren maken namelijk de dienst uit in 2016. De lichte kleuren zijn een goed alternatief voor de kleuren die eind 2015 als dé trend voor 2016 werden gezien: okergeel en goud. Als je van een lichte inrichting houdt zijn die kleuren misschien erg donker. De trend van 2016 samenvattend is te verdelen in twee groepen: voor liefhebbers van donkere kleuren zijn er de kleuren okergeel en goud en voor liefhebbers van licht is er poeder- en huidskleur en wordt de trend omschreven als ‘aaibaar’. En dan komen woonaccessoires met het thema dieren om de hoek kijken. Wat veel mensen niet weten is dat de keuze op dat gebied letterlijk ‘reuze’ is. Zo kun je kiezen voor kussens met koppen van honden, katten, konijnen of herten. Maar de mogelijkheden houden niet op bij woonaccessoires met afbeeldingen van dieren. Heb je liever echt dier in huis? Kies dan voor kleden gemaakt van dierenhuiden. Als je levende dieren in huis wilt zal je naar de dierenwinkel moeten blijven gaan :). Veel mensen leggen als ze aan dieren denken de associatie met het plattelandsleven. Wil je het plattelandsleven in huis brengen? Kies dan bijvoorbeeld voor een kokos deurmat of rubberen mat met figuren of een leuke tekst.

Enthousiast geworden over de woonaccessoires met dieren als thema? Neem dan eens een kijkje in de webshop van Gifts & More: www.giftsmore.nl. Zij hebben een breed aanbod woonaccessoires met als thema dieren en vanaf € 25 is de verzending gratis. Past het toch niet goed in je huis dan heb je 30 dagen bedenktijd en voor 17.00 uur besteld is de volgende werkdag in huis.

Heb je je keuze gemaakt in woonaccessoires en wil je nog iets doen met de kleuren van 2016 maar heb je geen zin om een hele muur opnieuw de verven? Je kunt er ook voor kiezen een deur of tafel te schilderen. Dat is aanzienlijk minder werk en geeft een groot effect!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *